Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2008, 05:04 PM
MrJoker MrJoker is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 7
Default MBOX 2 (Pro Tools LE 7.3) and Leopard 10.5.2

Hi all,

I've recently bought the pro tools music creation studio with mbox2, maudio axiom, studiophile moniors and pro tools le 7.3.1.

The audio device works fine, the audio is pretty good, but sometimes after watching few videos on youtube with safari or firefox, i start play to reproduce another video and the rainbow wheel of waiting appears and my osx seems freezed, i try to start applications that needs the audio device like itunes, quicktime, or ableton, and they made the same thing of the browsers: rainbow wheel and freeze.

then i have to reset my system using the power button, because the normal reset in the apple menu doesn't work; before the reboot i try without results to make a force stop of the applications blocked, but nothing happens, they remain blocked.

this problems happened also 2 times trying to open logic pro 8.1... and 1 time with ableton live 6.

I've another problem, but is smaller; sometimes the spdif led device start to light and then i have to go to audio device panel and set internal instead spdif (i do not use spdif).

please guys, help me...

is my device damaged? (i've bought the bundle 3 days ago)
or is a drivers problem?

i hope in your answer

thank you very much
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2008, 05:49 PM
MrJoker MrJoker is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 7
Default Re: MBOX 2 (Pro Tools LE 7.3) and Leopard 10.5.2

guys please, anyone can help me?


Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2008, 07:52 PM
GunnyT GunnyT is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: TN
Posts: 190
Default Re: MBOX 2 (Pro Tools LE 7.3) and Leopard 10.5.2

Have you gone through the steps in the Troubleshooting thread????

What steps have you taken?

Logic Pro Forum


Ableton Forum


I'm sure you'll find some answers in he above links. Do some research (specific error codes, etc). You'll be up and running soon.
__________________
Where in the world is DJ Reggie?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-11-2008, 09:14 PM
mgbasinski mgbasinski is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: San Jose
Posts: 115
Default Re: MBOX 2 (Pro Tools LE 7.3) and Leopard 10.5.2

PT LE is not yet supported at all on Leopard - see

http://duc.digidesign.com/showflat.p...37#Post1269787
__________________
iMac G5 2.1Hz /1.5 GB Ram
OS X 10.4.10
MBox/PT LE 7.4
Reason 3.0.4
MOTU 828
Logic Express 8.0.0
Garage Band 4.1
Reply With Quote
  #5  
Old 04-12-2008, 05:03 AM
MrJoker MrJoker is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 7
Default Re: MBOX 2 (Pro Tools LE 7.3) and Leopard 10.5.2

GunnyT: the problem isn't only on ableton or logic, then i used this section because is more "general". I looked on the troubleshooting, but i didn't find something like my problem; i saw that leopard has got problems, but not specify mine.

mgbasinski : i saw already, but i'd prefer ask confirmation to someone has got more experience than me

that's all

sorry for my bad english guys!

gunnyt, mgbasinski you think that is a driver problem then?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mbox mini (snow leopard, pro tools 8) gloommerchant 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-27-2011 11:27 AM
Pro Tools LE MBox 2 & Snow Leopard 10.6.3 MRowekamp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-12-2010 08:24 AM
Upgrading Pro Tools Le 6 to run on Mac Leopard with Mbox 2 ?? petemckavanagh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-22-2009 10:58 AM
MacBook Pro, Leopard 10.5.5, MBox 2 Mini, Pro Tools 7.4.2 - PLEASE HELP!!!!!!!!!! Steve Becker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 26 10-22-2008 02:48 AM
Mbox 2, Leopard 10.5.1, Pro Tools LE 7.4 - Launching Freeze Phunk2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-31-2008 02:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com