Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-18-2011, 02:57 PM
timcrow420 timcrow420 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Hurricane Utah
Posts: 77
Default my interface sounds like its on life support when plugging to my guitar amp

So ive been using a rinky little 8 inch bass speaker for my output (using the headphone jack)

today I finally baught a expensive audio cable so I could hook it up to my guitar half stack which is six 12'' speakers made by crate.

I hooked the new audio cable to the back of the M-audio interface (red and white moniter input) and connected the other in to the red and white on my guitar amp

as soon as I got it hooked up, it makes constant long beeping sound like when someone flat lines in the hospital, however it still does play the audio, but the buzzing is still very noticable, what could cause such a thing? is it fixible or are you not able to use a guitar half stack as a studio monitor?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
001/v6.4 Life Support / Replacement Options bobe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-29-2012 11:04 AM
Plugging Bass guitar direct into digi002 ??? Phate 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-25-2007 08:33 AM
Plugging Guitar into a 002 reyalp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-27-2007 07:44 AM
Guitar Sounds copper Tips & Tricks 2 07-05-2003 11:26 AM
plugging a guitar ukc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 10-26-2001 10:08 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com