Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2004, 09:32 PM
Earthling Earthling is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Chicago, IL
Posts: 58
Default Digi 001 w/NI Kontakt (Standalone Mode Problem)

How do I get NI Kompakt or Kontakt ( in stand-alone mode...running in OSX Panther ), to play out of my Digi 001? I have the latest version of the Digi CoreAudio driver 6.2.2.

In the File/Setup menu of Kompakt & Kontakt, the Interface is set to CoreAudio and the Output device only has Built-in as an option.
In OSX Audio Midi Setup, the Default I/O is set to Digidesign HW (001). In the main OSX Sys Prefs/Sound, this is set to Digidesign HW (001) as the Output & Input.

So Is the problem something with the Digi CoreAudio driver, the reason why Kompakt or Kontakt ( in stand-alone mode ) will not play out of the 001? I can only get it to play out of the G4s' built-in audio jack.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-11-2004, 01:16 AM
Homebelly Homebelly is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Wellington,New Zealand
Posts: 687
Default Re: Digi 001 w/NI Kontakt (Standalone Mode Problem)

HD>APLICATIONS>DIGIDESIGN...click on the DIGI CORE AUDIO set up icon and you will see a list of suported aplications,,use the browser to navigate to the KONTAKT aplication,,click on it and it will be added to the list,,
Reply With Quote
  #3  
Old 02-11-2004, 10:02 AM
Earthling Earthling is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Chicago, IL
Posts: 58
Default Re: Digi 001 w/NI Kontakt (Standalone Mode Problem)

Homebelly: Thanks for that tip, works perfectly
Reply With Quote
  #4  
Old 03-06-2004, 07:13 AM
budinski budinski is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Melbourne Australia
Posts: 78
Default Re: Digi 001 w/NI Kontakt (Standalone Mode Problem

would that work for mbox too?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound in Kontakt 5 standalone mode cocorico Windows 0 10-04-2012 06:31 AM
Digi 002 Standalone Mode DJ Mozaic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-29-2010 06:19 AM
using Kontakt 2 standalone with Digi 002R? Willie Myers Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-30-2008 07:41 AM
Digi 002 Standalone mode problem with digital sync UK RAF Tips & Tricks 14 10-20-2005 01:30 PM
Digi 001 w/NI Kontakt (Standalone Mode Problem) Earthling Tips & Tricks 0 02-10-2004 09:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com