Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-21-2011, 10:10 PM
boynigel boynigel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
Default strange graphic on edit page

i just got done fixing an issue w/pro tools 9 where i couldn't open some sessions due to the "magic ID" error message. apparently this was happening due to a corrupt file which has now been fixed. i'm up and running again. so far everything seems to perform as it should, but the waveforms in the edit window now have this strange outline around them, kind of giving them a subtle cartoon-ish outline. has anyone else seen this, and is it potentially an issue?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-22-2011, 03:33 PM
boynigel boynigel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
Default Re: strange graphic on edit page

bump
Reply With Quote
  #3  
Old 10-27-2011, 07:50 PM
boynigel boynigel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
Default Re: strange graphic on edit page

no one? really? leave it to me to have an issue no one else has had
Reply With Quote
  #4  
Old 10-28-2011, 07:38 AM
-wem- -wem- is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 23
Default Re: strange graphic on edit page

Go to drop down menu : ‘view’ then ‘waveforms’....deselect ‘outlines’...viola!
Cheers.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-28-2011, 03:10 PM
boynigel boynigel is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
Default Re: strange graphic on edit page

thanks wem! i'm happy AND embarrassed!
Reply With Quote
  #6  
Old 10-30-2011, 06:21 AM
-wem- -wem- is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 23
Default Re: strange graphic on edit page

I can remember asking the PT’s guys from the store I bought my setup from about the ‘outlined waveforms’...so you’re not on your lonesome!
Cheers!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange (graphic?) bug with PTHD10 handklang macOS 2 01-10-2012 03:09 PM
Strange graphic anomalies in Protools 8.0.3 czorro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-25-2010 03:42 AM
Help Strange Graphic Issue w/I7 Build and Pro Tools 8 JustinTapp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-17-2009 05:25 PM
MIDI edit page.... Edit Window Scrolling ... Page Norm Mix MIDI 1 07-06-2009 07:31 PM
Strange waveform graphic steve0916 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-13-2003 08:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com