Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-05-2011, 01:16 PM
Audio_Vision Audio_Vision is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Silver Spring, MD
Posts: 318
Default Bus Rename Bug

Has anyone noticed that when renaming any 5.1 or higher bus by right clicking on a track i/o selector, several mono sub-paths that are not LFE routed end up with a .lfe extension? This is on 9.0.3 on Win 7.
__________________

Digital Media Engineer
Discovery Communications
http://corporate.discovery.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rename regions wonderfall 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 04-30-2004 12:54 PM
can i rename my dives? maskedman72 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 01-06-2004 08:02 AM
can't rename tracks RinnyTin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-05-2004 10:27 AM
what good is auto-rename if they don't rename at the root level? graphite 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 09-28-2001 01:14 PM
Rename while recording? SPC Post - Surround - Video 1 10-13-2000 07:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com