Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-07-2009, 05:04 AM
sevenlungs sevenlungs is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Default Problems with external midi module

Hi I'm a new user,
Since I upgraded my protools 7 to protools 8, I started to have problems with my external midi module.
When I record a midi track I'm getting this problem: one note remain on like have a damper pedal in hold.
I have to reload the patch but after a while I'm getting back the problems but in different notes.
Same track with a virtual instrument works fine.
I tried different expander and I had the same problem.
Someone can help me please?
Thanks.

Reply With Quote
  #2  
Old 07-07-2009, 07:52 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Problems with external midi module

It might help if you gave us more details; which external module? Heck, we don't even know what platform you are on, mac or PC?

Did you trash preferences and databases when you upgraded?
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 07-07-2009, 10:00 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,798
Default Re: Problems with external midi module

Also, what is your 'Default MIDI Thru' set to in Preferences?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Triggering external sound module via MIDI track Space Firebird Windows 3 04-17-2013 08:07 AM
External MIDI problems... Paata Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-03-2008 03:11 AM
External sound module? Glenn75 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 08-11-2004 11:47 AM
external sound module mrluked 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-07-2004 06:46 PM
Sync'ing external sound module to PT with MTC Gremz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-09-2000 08:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com