Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-21-2003, 01:57 PM
dfusion dfusion is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 230
Default Windows Server 2003 work with 6.1?

Hello everyone. I know Digi doesn't "officially" say they support Windows Server 2003, but I am running it on my P4 and it is incredibly solid, stable, and doesn't need a lot of clean up to lock it down. Will PT LE 6.1 install on Windows Server 2003 ? Has anyone tried PT LE 6.1 on W2k3 ?

Regards,
Mark
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows server 2003 dwgill General Discussion 1 07-30-2006 02:30 PM
support for windows server 2003 dwgill Pro Tools M-Powered (Win) 0 07-30-2006 12:45 PM
Will ProTools run on Windows Server 2003? Cavet Your Eruptor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-12-2006 01:43 PM
Windows Server 2003 Victorious 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-31-2004 10:33 PM
Windows server 2003+windows resource manager. odysseys 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-20-2003 10:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com