Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-26-2002, 11:44 AM
dwdrummer dwdrummer is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Modesto , CA
Posts: 439
Default LOCK UP!!!!!!!!

hello everyone! im currently building a new system for digi001 and currently using my older computer for now. here is my setup

HP Pavilion 8750C
667MHZ Pentium III
512 MB Ram
voodoo 3 2000 PCI
currently all pci slots filled up

ok heres my problem. when i press record to record a track, whether it be 1 or 18, it will always lockup for about 3 minuets. After waiting 3 minuets, it will start recording like normal. Does anyone know how to fix this?
__________________
davec: 32 + 34 @ 128 !!!! @ 2700mhz AMD!

www.Chrisclouse.com
Reply With Quote
  #2  
Old 07-26-2002, 11:53 AM
Ultraslide Ultraslide is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Lost in the corn
Posts: 397
Default Re: LOCK UP!!!!!!!!

From the compatability docs ... Sorry dude. Gotta build that new machine fast !

"Known Incompatibilities
Caution - Digi 001 is NOT supported on the following systems or systems with the following components:
Hewlett Packard Pavillion line of computers"

the 'slide
[img]images/icons/wink.gif[/img]
__________________
Powermac G4 DP1.25 002R PTle 7.4
Powerbook G4 1.5 Mbox PTle 7.4
Reply With Quote
  #3  
Old 07-26-2002, 11:56 AM
dwdrummer dwdrummer is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Modesto , CA
Posts: 439
Default Re: LOCK UP!!!!!!!!

Quote:
Originally posted by Ultraslide:
From the compatability docs ... Sorry dude. Gotta build that new machine fast !

"Known Incompatibilities
Caution - Digi 001 is NOT supported on the following systems or systems with the following components:
Hewlett Packard Pavillion line of computers"

the 'slide
[img]images/icons/wink.gif[/img]
<font size="2" face="Verdana, Arial">damm! hah that sucks. well gotta get that other system up fast then i guess
__________________
davec: 32 + 34 @ 128 !!!! @ 2700mhz AMD!

www.Chrisclouse.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Num Lock? WorkingEngineer ProControl, Control|24, Command|8 8 07-05-2004 07:55 AM
ptf LOCK-UP mjc1124 Digidesign Hardware & Software 0 10-21-2001 04:24 PM
To Lock or Not....NOT stunningfuture 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-03-2001 12:54 AM
can i lock pt le to mtc? audioworks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 11-17-2000 09:28 PM
HELP...PT won't lock to LTC skidd Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 02-13-2000 11:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com