Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-21-2007, 05:50 PM
ram1500 ram1500 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 35
Default Midi Tracks - how do I record enable mutliple midi tracks?

Is it not possible to record enable more than one midi track? I'm trying to get the individual instrument channels from Sampletank 2SE into individual miditracks in Protools. I'm running 7.1 and Sampletank 2.1SE

Every time I click on more than one recornd enable the other one goes off.....


Thanks
Gus
Reply With Quote
  #2  
Old 08-21-2007, 09:00 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Midi Tracks - how do I record enable mutliple midi tracks?

Shift click the record enable.






filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 08-22-2007, 05:32 AM
ram1500 ram1500 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 35
Default Re: Midi Tracks - how do I record enable mutliple midi tracks?

Thanks..... that did it!!!!

Gus
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
midi track record turns off all other midi/instrument tracks delay comp holyspicoli Virtual Instruments 4 07-18-2013 07:14 AM
Record Enable Tracks chuckgreenjr Pro Tools 10 6 05-31-2012 09:33 AM
Record enable instrument tracks in midi editor Intransit Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 09-22-2011 03:20 PM
enable two tracks of midi at once? jason66213 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-19-2002 12:16 PM
how to record enable bunch of tracks at once? LEVON 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-19-2002 02:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com