Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-22-2001, 12:03 PM
toecat toecat is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: LI NY
Posts: 488
Default Digi 001/Logic/OMS

I am trying to setup Logic to run midi. I am using the Digi 001 hardware, and the 001 midi ports. Do I need to use OMS to run this setup or is there a way not to use OMS? If so which way is better?

Toecat
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi 002 & Logic Pro Bronxite 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 11-21-2006 10:00 PM
Logic and Digi 002 Makkan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-23-2004 05:47 AM
Digi 002 w/Logic and/or DP3 sirgant 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-15-2002 08:29 AM
Digi 001 + Logic ncorea 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 02-10-2002 10:29 AM
DIGI 001 & Logic AP 4.5 Imox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 03-11-2001 08:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com