Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-21-2020, 06:55 AM
samdyson samdyson is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2
Default Eucon network connection not found

This error message appears every time I try to load the Eucontrol software. I've repaired disk permissions, changed the permissions on the lib folder, made all other network settings inactive, and reinstalled the software several times, but with no luck.

My usb hub with my ethernet port broke recently, so I had to order a new one. The new hub requires drivers which I had to download. Is it possible that the new hub is causing a conflict with the Ethernet port and Eucon? The software worked fine before using this new hub.

I'm running an Avid S1 with Logic Pro X on a MacBook Pro 2.4 GHz 8-core Intel i9 with MacOS Catalina

Any help would be amazing!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2022, 03:24 PM
simoncampbell's Avatar
simoncampbell simoncampbell is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Samora Correia, Portugal
Posts: 8
Default Re: Eucon network connection not found

Hi. Did you find a resolution for this? I am having the same issue.
__________________
Simon Campbell | Musician & Producer | http://simoncampbell.com | http://supertonerecords.com |
50% of http://starlite-campbell.com | mail@simoncampbell.com | +44 7490 387182
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EUCON network Connection not found samdyson Avid S1, S3, Dock and Control App 0 04-20-2020 10:21 AM
S6 Lost Network Connection youngas75 Avid S4/S6 7 12-12-2017 10:36 AM
Eucon Network connection not found walter rohrbach Avid S1, S3, Dock and Control App 2 07-19-2016 08:04 AM
Network Problems with Eucon?? peterle Artist Series 0 01-01-2015 04:12 AM
Icon Locks up on Network connection roberts ICON & C|24 0 04-25-2012 10:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com