Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2005, 10:36 AM
ESR ESR is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Cali, Colombia, South America
Posts: 263
Default Anyone did Digi 001 + Adobe Premiere Pro.

Hello.

I'm learning video edition with Adobe Premiere Pro but I can make Digi 001 ins and outs work with it. I only can do it with the system's soundcard. What has to be done to make Digi001's ins/outs available within Premiere?

Thanks.
Ed.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2005, 10:40 AM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,916
Default Re: Anyone did Digi 001 + Adobe Premiere Pro.

The wave-driver only supports playback. The asio-driver supports everything.....so if premiere-pro supports ASIO you're good to go.
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
  #3  
Old 06-10-2005, 10:56 AM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,916
Default Re: Anyone did Digi 001 + Adobe Premiere Pro.

I checked the Adobe website, and you're in luck:

Quote:
Microsoft DirectX-compatible sound card (multichannel ASIO-compatible sound card for surround sound support recommended)
get the driver from your installation CD or here : http://www.digidesign.com/download/asio/
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adobe Premiere Pro CS6 to Pro Tools 10 Serikiito Post - Surround - Video 12 04-22-2015 10:32 PM
AAF from Adobe Premiere into PT7 mampam Post - Surround - Video 4 05-30-2008 01:25 PM
Anyone did Digi 001 + Adobe Premiere Pro. ESR 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-10-2005 10:36 AM
Does AAF from Adobe Premiere work? Lanois WannaB Post - Surround - Video 3 01-13-2005 04:06 PM
DC-30+ with Adobe Premiere 4.2 Applebee Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 02-16-2001 12:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com