Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 12-02-2021, 09:49 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 3,602
Default Re: S1 “key” commands not working

We checked this on S1 and its working here. I think it could be High Sierra. Apple changed things recently that caused us to have to use a different method for keyboard commands....I suspect its not supported in the older OSX's
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some key commands not working in PT 11.1.2 hakofred Pro Tools 11 2 02-05-2014 09:54 AM
Some new key commands not working K Roche Pro Tools 11 5 10-17-2013 06:01 AM
keyboard commands not working. Help! grateful 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-21-2009 01:00 PM
Key Commands not working ? jjamesbomb Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-25-2009 05:46 PM
"P" and ";" key commands not working 5.2.1LE... tadpole 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-12-2004 11:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com