Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-09-2021, 03:36 PM
JamesG602 JamesG602 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2019
Location: Phoenix
Posts: 31
Default Re: HD Native Setup help! Won’t see third interface.

Filed a support case with Avid. Thanks everyone for the help. Hopefully they can resolve it quickly.

Another unrelated (stupid) question..... With my setup, is there any harm in only turning on the omni to work on smaller sessions etc when I don't need the extra I/O? Loop sync and the extra digilink cables to other interfaces won't make any difference to the master omni if it is the only one powered on correct?

Thanks
__________________
Mac mini 2018 i7 32GB RAM
Protools 2020.12 Ultimate
HDX 1
HD Native
HD Omni
HD 8x8x8
Artist mix
S1 with IPad Pro 12.9 gen 2
Reply With Quote
  #12  
Old 12-09-2021, 03:43 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 15,915
Default Re: HD Native Setup help! Won’t see third interface.

Correct. You can leave the other stuff off... But personally I'd leave stuff powered on.

Did you try a single interface only on port 2? Nothing else connected.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: HD Native PCIe card & HD Native Thunderbolt Interface LDS Buy & Sell 0 05-20-2021 03:52 PM
PT HD Native TB & 192 Interface PMF Media Pro Tools 12 8 06-18-2017 04:12 PM
Pro Tools 11 HD native. OMNI interface setup Tr3wth Pro Tools 11 4 12-26-2013 10:18 AM
Does HD Native Need A Interface To Run ? Roulette Records Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 22 12-02-2011 12:03 PM
OMS Setup: Interface Req'd? Setup referrences? eltornado 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-19-2000 04:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com