Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-17-2017, 12:28 AM
PMF Media PMF Media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Adelaide Australia
Posts: 392
Default PT HD Native TB & 192 Interface

Hi guys, back in the day I purchased an HD Native TB unit simply to acquire an HD license (as I said, back in the day). I recently acquired a 192 in what seems to be great condition for a case of beer , now, how do I hook this up to the TB unit, the cabling differs between the 2 units, from the reading I've done my understanding is that the 2 should work together just fine, but how do I connect them?

Cheers,
Martin.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-17-2017, 12:36 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 22,953
Default Re: PT HD Native TB & 192 Interface

There's an adapter cable available, it costs about 50
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-17-2017, 10:32 AM
Barry Johns Barry Johns is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 3,567
Default Re: PT HD Native TB & 192 Interface

I will give you 2 cases of beer for it!
__________________
HD Native Pcie, PTHD 11, PT12 Vanilla, Omni, Lynx Aurora 16, 192 I/O (16 in/8 out), 24 Fader D-Command, lots of preamps and compressors.

MacPro 5.1 (12) Core (2009 MacPro 8 Core Upgraded to a 12 Core MacPro), 56 Gig Ram, SSD System & 3 - 2TB Drives, OSX 10.9.5, Windows 10 Via Bootcamp
Reply With Quote
  #4  
Old 06-17-2017, 05:30 PM
PMF Media PMF Media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Adelaide Australia
Posts: 392
Default Re: PT HD Native TB & 192 Interface

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
There's an adapter cable available, it costs about 50
Damn it, that's what the case of beer cost me and where can one procure said cable?
Reply With Quote
  #5  
Old 06-17-2017, 08:11 PM
panamajack's Avatar
panamajack panamajack is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Miniappleapolis
Posts: 713
Default Re: PT HD Native TB & 192 Interface

Roo's Liquor Emporium in Sidney has them.
__________________
PT10.3.10HD(Tyan s2932 [8core Shanghai 2.7GHZ] 32GB,Win7 SP1); PT10HD(Tyan s2892 w/10GB, Win7 SP1);PT8HD(Dell 690 quad Xeon 3.0, 8GB, Win7,192 I/O, 96 I/O);MacBook Pro: 11R, Apogee Element 46, Focusrite 8PreX PT HD 11.3.2; Mac Pro 3.47 Hex 32GB, OSX 10.12.6/L10.4.2;L9.1.8, 2.64TB; G5 D2.3 4GB, 10.4.11/L8; 12c MP 2.66/32GB PT12.4; Structure, GigaGS3, Kontakt 5, Garratin, Sibelius 8.7+, Finale26,EMU,Vegas Pro 16-10/; RME HDSP9652,MOTU 2408 MKIII/1224/308, FX,Kurz,L5s,Strat,ASAT,JB,Zon
Reply With Quote
  #6  
Old 06-17-2017, 09:24 PM
Barry Johns Barry Johns is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 3,567
Default Re: PT HD Native TB & 192 Interface

Quote:
Originally Posted by PMF Media View Post
Damn it, that's what the case of beer cost me and where can one procure said cable?
What beer cost you $50? That had better be some killer beer!!!
__________________
HD Native Pcie, PTHD 11, PT12 Vanilla, Omni, Lynx Aurora 16, 192 I/O (16 in/8 out), 24 Fader D-Command, lots of preamps and compressors.

MacPro 5.1 (12) Core (2009 MacPro 8 Core Upgraded to a 12 Core MacPro), 56 Gig Ram, SSD System & 3 - 2TB Drives, OSX 10.9.5, Windows 10 Via Bootcamp
Reply With Quote
  #7  
Old 06-18-2017, 02:57 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,872
Default Re: PT HD Native TB & 192 Interface

Maybe post in the Buy&Sell section for WTB Mini to regular Digilink(this cable comes with most new HDN/HDX purchases but not everyone needs them)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #8  
Old 06-18-2017, 04:11 PM
PMF Media PMF Media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Adelaide Australia
Posts: 392
Default Re: PT HD Native TB & 192 Interface

Quote:
Originally Posted by Barry Johns View Post
What beer cost you $50? That had better be some killer beer!!!
Cooper Pale Ale, a local bottle ferment "organic" beer. Coopers are the last large scale family owned brewery in Oz - great beer
Reply With Quote
  #9  
Old 06-18-2017, 04:12 PM
PMF Media PMF Media is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Adelaide Australia
Posts: 392
Default Re: PT HD Native TB & 192 Interface

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
Maybe post in the Buy&Sell section for WTB Mini to regular Digilink(this cable comes with most new HDN/HDX purchases but not everyone needs them)
cheers, located one on Ebay.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
logic pro x thru hd native interface? gamblor Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 4 01-17-2014 04:46 PM
HD native thunderbolt - without Interface ilulilu888 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 09-26-2012 10:31 AM
HD Native Thunderbolt Interface M-ManLA General Discussion 16 09-10-2012 08:11 PM
Does HD Native Need A Interface To Run ? Roulette Records Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 22 12-02-2011 12:03 PM
32 i/o interface (non-HD/HD Native) writeroxie Pro Tools 9 4 11-09-2010 08:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com