Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2010, 12:37 PM
SWSPHX SWSPHX is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 100
Default 8.0.4 Kicked me in nads and stole my lunch money...

Basically how I feel about 8.0.4 right now... Its making me look bad in front of clients....
I dont have time to go back to an earlier version we are working on 4 projects at once, but I think I am going to dial back. Has anyone gone back from .0.4?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2010, 12:39 PM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: 8.0.4 Kicked me in nads and stole my lunch money...

Quote:
Originally Posted by SWSPHX View Post
Basically how I feel about 8.0.4 right now... Its making me look bad in front of clients....
I dont have time to go back to an earlier version we are working on 4 projects at once, but I think I am going to dial back. Has anyone gone back from .0.4?
What are you running it on, and what problems are you having?
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #3  
Old 07-15-2010, 12:46 PM
SWSPHX SWSPHX is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 100
Default Re: 8.0.4 Kicked me in nads and stole my lunch money...

There is the ever popular "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" error.

Assertion errors and crashes 3 or 4 times a day.
I am trashing prefs every morning now.

All plugs are up to date etc. Its just buggy shiz. Unpredictable random crap.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-15-2010, 12:58 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: 8.0.4 Kicked me in nads and stole my lunch money...

Quote:
Originally Posted by SWSPHX View Post
There is the ever popular "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" error.

Assertion errors and crashes 3 or 4 times a day.
I am trashing prefs every morning now.

All plugs are up to date etc. Its just buggy shiz. Unpredictable random crap.
We know about the 'invalid bounds' issue and are working on a fix.

The assertions you should not be having - can you zip up your Log Files folder (from inside your Pro Tools folder) directly after you experience an assertion and upload them, providing a link in this thread to the download?

I can probably get some info from them that may help in determining the source of the assertions...
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #5  
Old 07-15-2010, 12:59 PM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: 8.0.4 Kicked me in nads and stole my lunch money...

Quote:
Originally Posted by SWSPHX View Post
There is the ever popular "Some regions had invalid bounds and were adjusted or deleted" error.

Assertion errors and crashes 3 or 4 times a day.
I am trashing prefs every morning now.

All plugs are up to date etc. Its just buggy shiz. Unpredictable random crap.
OSX ver.?

Any Izotope stuff? Are you sure your plugs are up to date?

I realize checking this stuff takes time you probably don't have, but it could just be one silly plug messing up everything.

Otherwise... next time, clone the system drive, and put it on another physical drive before updating. That way, you can just swap the drive if it gives you any troubles. Saves a lot of headaches.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #6  
Old 07-15-2010, 01:44 PM
T-Low T-Low is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Germany
Posts: 320
Default Re: 8.0.4 Kicked me in nads and stole my lunch money...

Quote:
Originally Posted by SWSPHX View Post
Assertion errors and crashes 3 or 4 times a day.
I am trashing prefs every morning now..
I use Reaper as a VI host ( for NI Kontakt ) and trashed all Digi VIs

... crash-free from that day on !
Reply With Quote
  #7  
Old 07-15-2010, 03:31 PM
SWSPHX SWSPHX is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 100
Default Re: 8.0.4 Kicked me in nads and stole my lunch money...

will do on the crash logs.
Yes I ONLY have Waves Mercury going and Syncro Arts Voc Align plus the stuff that comes with Pro Tools so there isn't anything funky in there.

DIGI Support, can you please email me off the forum, sjleader@gmail.com so I can reply to you with said zipped folder?
Thank you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dear Avid - your email marketing intern needs their ass kicked jeremyroberts Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 05-28-2010 06:14 AM
> PT 8 stole my PT 7.4 authorization Howardk Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 03-05-2009 11:59 AM
Cubase stole my Protools Plug ins rspears 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-08-2004 06:03 PM
who stole all the SCSI CDR drives? E-an General Discussion 3 09-01-2002 09:02 PM
Toast CD reader "kicked the !@#*? out of the DVD Rom drive" shaggy Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-08-2000 12:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com