Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 08-05-2009, 07:19 PM
rodneyruger rodneyruger is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 9
Default Re: Newbie Track count question.

i found a trick if u use reason...if u put a mixer into a combinator and send the combinator out to its own chanel in protools u can have tons of tracks.this is good if u use reason to create and sequence and protools to mix...thats 14 tracks per combinator which means 48x14= 672 all u need is another daw that supports rewire in protools if u find the 48 not enough. live is another u can use so instead of spending 1000+ on the expansion why not just spend 500-600 on reason or live and expand and have the options that come with the daw this just make the dv tool kit worthless to me really really over priced anything between 50-120 would be reasonable i dont really want the bundled things included in the dv toolkit i can do without they should sell track expansion separate digidesign should really rethink their pricing and bundles seems like everything they make another company makes a better version and is a lot cheaper
Reply With Quote
  #12  
Old 08-20-2009, 02:56 AM
RiF RiF is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 497
Default Re: Newbie Track count question.

Is the limit at 48 AUDIO TRACKS (like in "Audio Track" ) not counting Aux Tracks or can I have 48 audio tracks plus 16 aux tracks?
What about VI-tracks, which seem to be a combo of MIDI and Audio-Track?
Reply With Quote
  #13  
Old 08-20-2009, 07:23 AM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: Newbie Track count question.

Quote:
Originally Posted by RiF View Post
Is the limit at 48 AUDIO TRACKS (like in "Audio Track" ) not counting Aux Tracks or can I have 48 audio tracks plus 16 aux tracks?
What about VI-tracks, which seem to be a combo of MIDI and Audio-Track?
Hey RiF It is 48 AUDIO tracks or 96 voices... Has nothing to do with other type tracks...
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Track count question johnnyv Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 06-07-2007 08:55 AM
Very Basic Newbie Question: Count Track.... tenover General Discussion 2 07-27-2006 11:52 PM
Track count question PHead14006 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-24-2003 09:22 AM
Track count question rlcowa@work2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-29-2002 11:23 AM
CPU/track count question Mark Williams 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 10-29-2001 01:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com