Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2007, 10:36 PM
alt234 alt234 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4
Default Using the M-Box 2 with iTunes

I using the M-box as a sound card for all audio on my Windows XP computer. For some reason all audio seems to work fine with the m-box but when I play iTunes audio it plays but is all choppy. I've found there are some issues with iTunes and the m-box, most of which seem to deal with audio not playing at all. I've tried these fixes but I have had no luck. Does anyone have any ideas about why this is happening and how to fix it? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-05-2007, 06:25 AM
dillon99999 dillon99999 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 426
Default Re: Using the M-Box 2 with iTunes

snip
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2007, 06:25 AM
dillon99999 dillon99999 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 426
Default Re: Using the M-Box 2 with iTunes

I believe that this is what you need:

http://archive.digidesign.com/download/audiodrivers/xp/
Reply With Quote
  #4  
Old 02-11-2007, 05:05 PM
alt234 alt234 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 4
Default Re: Using the M-Box 2 with iTunes

Thanks for the link, I actually tried this already and I'm still having the same issues. Any other suggestions?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-11-2007, 07:43 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Using the M-Box 2 with iTunes

Quote:
Any other suggestions?
Yep.
  1. Read the Proper forum; this one is for MPowered, the Pro Tools software that runs on M-Audio hardware. Not many users here will be discussion solutions for the MBpx 2 with Pro Tools LE.
  2. Post the the same forum.
  3. Search there; this topic has been discussed at least daily there for quite some time (it's an incompatibility between the Digidesign wavedriver and the current version of quicktime)
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MP3 vs. iTunes MP3? SDDP Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-24-2010 06:57 AM
ITunes question: Can ITunes convert wav. to mp3? GMP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-22-2010 02:32 PM
PT 8 and iTunes 8.x ladyback Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-15-2009 07:24 PM
Problemas Itunes! / Problems Itunes-Mbox MEPHISTOX 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-29-2008 05:37 AM
OT.....iTunes Punx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 08-31-2003 04:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com