Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2021, 01:50 AM
David Khositashvili David Khositashvili is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Tbilisi
Posts: 72
Default No soundreplacer in PT 2020

Hi
I have upgraded my PT to 2020 recently and realized that there is no sounreplacer. I have reinstalled PT, downloaded plugin separately and tried to install it, but it didn't work. As I know this plugin is included or I have a wrong information?
Need some help and advices.
Is there any manual process which can fix my problem?
I use Macbook pro with 10.13.6 OS
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-02-2021, 04:51 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,370
Default Re: No soundreplacer in PT 2020

Soundreplacer is not a part of regular PT 2020.12. Might it be a PT Ultimate only plugin?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2021, 08:12 AM
David Khositashvili David Khositashvili is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Tbilisi
Posts: 72
Default Re: No soundreplacer in PT 2020

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
Soundreplacer is not a part of regular PT 2020.12. Might it be a PT Ultimate only plugin?
That's strange, because it was in the list. And in my Avid link app it is mentioned as installed.
Anyway, I would buy it...
Reply With Quote
  #4  
Old 03-02-2021, 11:15 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,370
Default Re: No soundreplacer in PT 2020

Quote:
Originally Posted by David Khositashvili View Post
That's strange, because it was in the list. And in my Avid link app it is mentioned as installed.
Anyway, I would buy it...
What list? I found it in the plugins folder so went looking in PT. It's an audiosuite plugin so not available as an insert.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #5  
Old 03-02-2021, 11:39 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,629
Default Re: No soundreplacer in PT 2020

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
What list? I found it in the plugins folder so went looking in PT. It's an audiosuite plugin so not available as an insert.
Strange. It's not here. Not in my plugins folder and of course not in the audiosuite menu. And I'm pretty shure I've everything else, even though Avid's made it cumbersome with several installers.

I haven't used it for years, so I wasn't missing it.


Anyway, I've noticed this:
DrumXchanger at PluginAlliance
I haven't tried it.
They have a sale right now:
Any plugin for 29.99.
Use voucher code LYS3-2999 at checkout.
Valid today and tomorrow.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini 2018, six-core 3.2gHz i7, 32 gb RAM.
Focusrite Scarlett 2i2 3rd gen, Dynaudio BM6's, Command 8 and iPad w/Avid Control.
Pro Tools 2020.12.1, Mac OS 10.15.7.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-02-2021, 12:32 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Sopranos State (NJ)
Posts: 18,370
Default Re: No soundreplacer in PT 2020

Quote:
Originally Posted by Ben Jenssen View Post
Strange. It's not here. Not in my plugins folder and of course not in the audiosuite menu. And I'm pretty shure I've everything else, even though Avid's made it cumbersome with several installers.

I haven't used it for years, so I wasn't missing it.


Anyway, I've noticed this:
DrumXchanger at PluginAlliance
I haven't tried it.
They have a sale right now:
Any plugin for 29.99.
Use voucher code LYS3-2999 at checkout.
Valid today and tomorrow.
You looked in the Avid folder in the audiosuite menu drop down? That's where I found it in PT 2020.12. It's also in the plugins folder.


edit for additional:
Apparently I have it because I have the Avid Complete Plugin Bundle. That's a separate purchase from Avid (the bundle that is).
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!

Last edited by musicman691; 03-02-2021 at 12:37 PM. Reason: added info about Avid Complete plugin bundle
Reply With Quote
  #7  
Old 03-02-2021, 03:11 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 36,567
Default Re: No soundreplacer in PT 2020

SR was great, back when it was the only game in town. These days, other products do the job much better(at least for my needs)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, Presonus Studio 1810C
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


I started in this business with nothing..........and I have most of it left

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #8  
Old 03-02-2021, 03:11 PM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,629
Default Re: No soundreplacer in PT 2020

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
You looked in the Avid folder in the audiosuite menu drop down?
Yep. Not there. And not in the plugins folder.
Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
Apparently I have it because I have the Avid Complete Plugin Bundle. That's a separate purchase from Avid (the bundle that is).
Ah. That's it, then
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini 2018, six-core 3.2gHz i7, 32 gb RAM.
Focusrite Scarlett 2i2 3rd gen, Dynaudio BM6's, Command 8 and iPad w/Avid Control.
Pro Tools 2020.12.1, Mac OS 10.15.7.
Reply With Quote
  #9  
Old 03-02-2021, 03:41 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 9,154
Default Re: No soundreplacer in PT 2020

Confirming that SoundReplacer is included in the Avid Complete Plug-In Bundle.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to uninstall Pro Tools 2020.11 and revert to 2020.9.1 ArKay99 macOS 10 02-27-2021 02:41 PM
Pro Tools 2020.5/2020.3 Compatibility with Catalina 10.15.4? derrickhou macOS 4 07-26-2020 07:46 AM
Avid Control App Rollback (2020.5 to 2020.3) budster Avid S1, S3, Dock and Control 2 06-09-2020 11:01 AM
Pro Tools (2020.3) on MacBook Air 2020 compatibility pellekuipers Pro Tools 2020 1 04-04-2020 08:01 AM
New Avid Link 2020.1 - launched today 1/16/2020 marianna Licensing & Accounts 8 01-16-2020 11:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com