Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-31-2012, 10:43 AM
innermusic innermusic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Toronto Canada
Posts: 82
Default Audio but no Waveform

Opened a file with a series of clips in a track. 3 of the 9 clips show a flat line where the waveform used to be, and yet the audio is fine. And everything is fine. Is this a bug?
__________________
Steve Holt
The Inner Music & Media Group
Voice Actor Steve Holt!
Holt Remembers - Meetings With The Remarkable

Windows 7x64 SP1, AMD Quad Core A8-3870 APU 3GHz, 8GB RAM, Graphics AMD Radeon HD 6550D
Pro Tools 10.3.2, RME Fireface UC, MOTU 24 I/O, BLA Micro Clock Mk2, Soundcraft Ghost, DA-88 (3) Digital 24 Track TC
Outboard: Neve, API , Manley, Phoenix Audio, Teletronix, Drawmer, Universal Audio, Alan Smart , DBX, T.C. Electronics
Reply With Quote
  #2  
Old 03-31-2012, 10:46 AM
C C is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: LA, CA, USA
Posts: 926
Default Re: Audio but no Waveform

Yes. Delete the WaveformCache and restart the session if this doesn't fix then regenerate waveform from the clip bin or from the project browser.

C
__________________
--
Ceri Thomas
Personal Site
Mix Tech/Assistant Sound Editor
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waveform doesn't match audio! Crackerpants 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-29-2013 03:08 PM
Can see waveform but can't hear audio missmbc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-17-2011 08:18 AM
Help Please - Waveform/Audio gone! darentsmith Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 08-23-2010 08:09 PM
Need PT8 to Quantize audio waveform? Ormond 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-27-2009 12:59 PM
audio waveform and mixer zzangsoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-02-2001 06:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com