Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2006, 09:24 PM
peterjun peterjun is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Default Computer freezes while installing

I looked at the compatibility documents and couldn't find anything that isn't uncompatible with my system:

AMD Opteron 175 Duo Core (socket 939)
Windows xp sp2
Trying to install Protools 6.7 LE (I have the first Mbox)

When I install it goes to 100% however after that I get the windows xp popup saying something like "windows doesn't approve etc..." and I can either click on continue anyway or stop installation. Right after I click on continue my computer just freezes. I can't do control alt delete or anything.

After I restart I get the pro tools softwware icons and everything but it says error loading program and I can't uninstall so I ran the protools uninstall program. I keep on trying to install but it freezes at the same time all the time (right after the windows popup).
Reply With Quote
  #2  
Old 03-19-2006, 01:25 AM
peterjun peterjun is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Default Re: Computer freezes while installing

anyone?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-19-2006, 02:09 AM
peterjun peterjun is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 3
Default Re: Computer freezes while installing

I tried installing it via New Hardware Wizard. I got through the installation fine for the software (i just said skip driver installation). It detects the driver on the cd but I still get that "windows logo testing popup and asks me if i want to skip or continue. I press on continue and while it installs the drivers later it displays "Dalwdm.sys" to windows/system32/drivers it freezes. I tried again after rebooting I get the freeze every time after "dalwdm.sys"
Reply With Quote
  #4  
Old 03-19-2006, 06:18 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: Computer freezes while installing

Quote:
I tried installing it via New Hardware Wizard.
Try this.
Uninstall PTLE using Add or Remove Programs.
Then search your system drive for dalwdm.sys and delete every instance found.
Then try a reinstall following the installation steps included the Getting Started Guide.
It will tell you to ignore the New Hardware Wizard, and you'll find an explanation for the "windows logo testing" popup in those instructions, as well.

Good luck-
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
001 A8N-SLI AMD 4200 freezes w/installing drivers shutupandshave 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-19-2007 09:13 AM
MBOX: Install freezes when installing drivers suojuoksija 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 01-28-2007 12:06 PM
Installing mbox asio drivers freezes the computer lazymark 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-05-2005 07:01 AM
Installing 6.9 freezes WRX07 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-18-2005 10:36 AM
Digi 001 - Win ME freezes after installing the PCI card 2Sick Music 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 07-13-2002 10:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com