Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-07-2007, 04:34 PM
madoa madoa is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Default How to get rid of static

I am using Protools Le 7.3 and have the mini mbox 2 interface. Everytime i bounce my session as wave or wm it has static in it or is distorted. when i bounce as quicktime it is clear but not as good as quality. Does anybody know how i can rectify the problem, please respond back. THX
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Static dieseldave Pro Tools Express on Windows 2 06-30-2013 09:29 AM
Static "Playback" with Protools and Static "Playback" with windows files 39lashesmedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-20-2011 05:57 AM
Nothing but static RoverRadio Pro Tools 9 5 11-14-2010 08:23 PM
help me ... STATIC cleavelandjones 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-13-2006 06:29 PM
ok still i have static what can i do streets 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-16-2004 06:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com