Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2014, 11:13 AM
supadupaj supadupaj is offline
Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: NYC
Posts: 1
Default Runtime Error on Protools 11 demo download page (resolved)

went to download the pt 11 demo from the avid site and filled out all the info and clicked submit but the redirect to the actual download and ilok account page isn't working. Anyone know a work around to find the actual 11 trial?

http://www.avid.com/Trial/ProTools
Reply With Quote
  #2  
Old 04-09-2014, 12:10 PM
Bruce Paine's Avatar
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,872
Default Re: Runtime Error on Protools 11 demo download page

Thanks for reporting this, it's not just you.
I've reproduced the same error testing it myself just now, and reported it to the web team. I'll let you know when it is fixed.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #3  
Old 04-09-2014, 02:04 PM
jafejo jafejo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chile
Posts: 29
Default Re: Runtime Error on Protools 11 demo download page

any news about this??
i can't download the demo neither.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-09-2014, 07:16 PM
msr3tn msr3tn is offline
Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: cleveland, tn. USA
Posts: 1
Default Re: Runtime Error on Protools 11 demo download page

I am new to all this, I have been trying to download the pt 11 trial for 2 days with a run time error every time. i have contacted someone at avid who is trying to figure it out. I tried Google chrome, fire fox, from my phone, lap top and a work computer all with the same run time error. I did down load a patch for 8.1.1 so I don't know
Reply With Quote
  #5  
Old 04-09-2014, 09:07 PM
uzionline uzionline is offline
Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: Butte County
Posts: 1
Default Re: Runtime Error on Protools 11 demo download page

Same here, been trying to download Pro Tools 11 trial, since I wanna see if it works with my Mac OS before buying it.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-10-2014, 01:30 PM
jafejo jafejo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chile
Posts: 29
Default Re: Runtime Error on Protools 11 demo download page

any news ???
Reply With Quote
  #7  
Old 04-10-2014, 02:14 PM
Bruce Paine's Avatar
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,872
Default Re: Runtime Error on Protools 11 demo download page

Hopefully in the next 24 hours I am told.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #8  
Old 04-10-2014, 02:27 PM
Bruce Paine's Avatar
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,872
Default Re: Runtime Error on Protools 11 demo download page (resolved)

Sorry for the delay, and thanks for your patience.
This should work as expected now:
www.avid.com/Trial/ProTools

Please let us know if there are any further issues.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #9  
Old 04-10-2014, 07:55 PM
jafejo jafejo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Chile
Posts: 29
Default Re: Runtime Error on Protools 11 demo download page (resolved)

now it's working !
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Microsoft Visual C++ Runtime Library. Runtime Error!. C:\program files..Pro Tools.exe moonwalker2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 08-05-2012 10:55 PM
Trillian Runtime Error! = ProTools crash chrisdee Virtual Instruments 3 12-01-2009 07:55 AM
Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error OSR 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 10-26-2006 05:40 PM
Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error OSR 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-16-2005 08:28 PM
PTLE 6.0.1: can't get to download page kbkellen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-05-2003 07:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com