Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-14-2004, 09:18 PM
director director is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Alberta
Posts: 1
Default Power Harness, click click click

I would like to make a post for other DIGI002r users. I had a problem when I first set-up my DIGI002r.

None of the LED's came on. The unit made a click sound about every 1.5 seconds. The IEEE1394 LED was flashing on the back of the unit, in time with the clicking.

I called the Digidesign Tech support. It is a problem with the power harness. This is a small peice that you can install yourself and it does not void your warranty. They usually Fed-EX it to you over-night. It is usually free, unless you live on the moon.

I am posting this becuase it took me forever to find out the problem and there aren't too many posts on the interweb about it. I am having this problem again. Not having the ability to record sucks, especially after pruchasing/using an awesome peice of equipment/software such as Pro Tools LE. We all know this.

Thanks to Digidesign for making this problem shot easily.

Super Genius
__________________
David Politi
[email protected]
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2004, 09:50 PM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: Power Harness, click click click

It's been a well-known problem for over a year. More of an embarrassment than a troubleshooting success for Digidesign.
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid can you please sort out the click track & Click 2 plugin protoolsuserman Pro Tools 11 14 11-14-2013 08:11 AM
Getting the click track to click at 16th notes... broken81 Tips & Tricks 1 06-27-2008 07:06 PM
Click Track - How to "UN" accent the click plugin pepperbox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-02-2006 06:37 AM
Click click click click, no start to 002 Paul Cavins 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-03-2006 06:56 AM
Mbox needs TWO click plugins for the click to work drguitar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-17-2004 12:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com