Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2022, 11:06 AM
subwoof subwoof is offline
Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Saratoga Springs Utah
Posts: 542
Default Isotope RX Monitor Not Available

Anyone run into RX Monitor driver not being available? Suddenly today it doesn't work, even after repeatedly selecting it, rebooting and even reinstalling RX 9 advanced. I get an error message saying the selected driver is not available. It has always work in the past, but not today. Any ideas?

Mac Pro 2019 running OS 12.6.
__________________
Michael McDonough, M.P.S.E.
Michael McDonough Sound Design
Reply With Quote
  #2  
Old 12-07-2022, 06:42 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,397
Default Re: Isotope RX Monitor Not Available

Dumb question, but have you set RX Monitor as the output device in the RX standalone app?
__________________
Nathaniel Reichman
Producer/Re-recording Mixer
Dubway Studios | Rhumba
14 East 4th Street, Suite #602 | New York City
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Isotope Dereverb AudioSuite Audition RSLAMBERT AAX Plug-ins 3 12-16-2020 08:31 AM
Isotope Alt Solo feature kobi_dog AAX Plug-ins 1 07-17-2020 09:57 PM
fs isotope Stutter Edit /Breaktweaker agradl Buy & Sell 0 05-13-2020 11:40 AM
Isotope Ozone jamesimm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-29-2012 10:41 AM
ISOTOPE OZONE MASTERING PLUGIN! OPINIONS PLEASE crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 03-21-2005 07:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com