Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-26-2002, 06:18 PM
shanew shanew is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Nashville, TN
Posts: 93
Default Echo Farm Bug?

I'm wondering if anyone else experiences this.

Often, but especially after a DSP shuffle, Echo Farm behaves very strangely. If I have a mono in, stereo out instanciation only the left side will output signal until I open the plug in and hit compare. Mono in, mono out instanciations will have delay times and repeat levels that are not as the interface would indicate until I open the plug in and hit compare. The safest way for me to print mixes is to always hit compare on every instance of Echo Farm after opening the session. It gets very frustrating.

I've had this problem on my old rig (a Power Tower Pro) and my new rig (G4 733). Has anyone else experienced any abnormal Echo Farm behavior? I've found nothing by doing a search.

Your help is greatly appreciated.
__________________
HD Native,2 Lynx Aurora 16, Lucid GenX 96, Westmere 8 Core, 32Gig RAM, OSX 10.8.5, ProTools HD 12.5
Reply With Quote
  #2  
Old 10-26-2002, 07:48 PM
PastaViking II PastaViking II is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: next door...
Posts: 750
Default Re: Echo Farm Bug?

I had the same problem until I upgraded to HD in April. Since then I've had no problems with Echofarm.... 'cause it's not available yet! [img]images/icons/tongue.gif[/img]
Reply With Quote
  #3  
Old 10-27-2002, 06:09 PM
joestudio joestudio is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 93
Default Re: Echo Farm Bug?

If I use automation on mine, occasionally it will begin to make warbling noises which increase in volume as if the box is in a feedback loop. It's a DSP hog, I'll quit using it 'til I get hd.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-28-2002, 08:43 AM
Renie Renie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 394
Default Re: Echo Farm Bug?

My Echofarm is sometimes silent until I re-instantiate it. Also the overload light gets stuck. It's the most buggy plug-in I've ever had.
Mix system report.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-28-2002, 06:40 PM
PastaViking II PastaViking II is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: next door...
Posts: 750
Default Re: Echo Farm Bug?

Quote:
Originally posted by Renie:
It's the most buggy plug-in I've ever had.
Mix system report.
<font size="2" face="Verdana, Arial">Well, time to meet FROMAGE!!!! This totally brilliant, wacky and free RTAS plug-in from French Ohmforce makes Echofarm look like a walk in the park. Fromage crashes my Mac in new and exciting ways never experienced since the old PT 3 DUY plug-ins. Unfortunately, Fromage is too good to be left alone so I tend to record it as soon as I have something good.

Oh, by the way: Fromage is French and means....CHEESE!!

http://www.ohmforce.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
See ya later ECHO FARM, meet POD FARM 2. EvilElfBoy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 03-31-2010 09:36 PM
Amp Farm / Echo Farm Stop Passing Signal heavymoe Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-24-2009 10:00 AM
Echo Farm Bug with CS2 RyanC Pro Tools TDM Systems (Win) 1 04-19-2009 01:43 PM
Echo Farm bug??? mtung Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-06-2005 03:42 PM
Echo farm for HD Soundworks UK Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-08-2002 04:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com