Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2007, 10:51 AM
sminnis sminnis is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Default Can\'t install Mbox driver

After updating my main computer to PTLE 7.4 with an 002, I'm trying to install my old copy of PTLE 6.7 on my office computer with the Mbox, but I can't seem to get my computer to recognize the Mbox. It's a 3 GHz PIV running XP SP2, 512 MB RAM, Intel chipset 82915G.

When I run the install (following the Mbox manual to the letter), everything seems to work fine, except I still have the found new hardware wizard running, and PTLE can't recognize the hardware when I try to open it. When I try installing the driver using the new hardware wizard (both manually and automatically), the install fails with no explanation.

Does anyone have any ideas what might be the culprit here? Thanks in advance.

Stu
Reply With Quote
  #2  
Old 11-30-2007, 09:37 AM
sminnis sminnis is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Default Re: Can\'t install Mbox driver

Nobody? Really? No ideas or even suggestions? ...pretty please?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-30-2007, 09:56 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Can\'t install Mbox driver

Well, this doesn't really have anything to do with your installation problem, but the mBox is not compatible with 915G chipsets.

READ THIS

So even if you could get it to install, it's not supported on that system, and wouldn't work.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PTEX new install not seeing Mbox 3 Driver kingtutski General Discussion 1 01-20-2014 05:09 PM
MBox 2 detected in XP SP3, but won't install driver blinkerss 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-14-2013 02:28 PM
Install Driver for Mbox Pro 2 and PT9...help! Kelly Vaughn Windows 1 02-19-2011 07:37 PM
Mbox 2 driver re-install randomly whenever MBox plugged in Herkimer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-25-2008 09:22 AM
Install just the CoreAudio driver for Mbox 2? trackfive 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-08-2005 06:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com