Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-07-2021, 12:37 AM
Bfearr Bfearr is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: USA
Posts: 178
Default Weird Operational Issue

I have been using Pro Tools since that named each version numerically (v6) and there is always something new. I use a PC with the most recent Windows update. My Pro Tools version is 2019. When I click play on the transport or hit the space bar to start a track, the play button blinks and stop on the transport lights up. I can’t do anything. Then, when I save the file and exit, it won’t close. I have to use the Task Manager to close it. Any ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
weird crash issue PTx and possible procontrol issue, need help Cryos Pro Tools 10 5 12-08-2011 06:17 PM
Weird pro tools issue...or user issue stereojunk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-30-2010 08:03 PM
Operational question SteveGam VENUE Live Sound Systems 2 01-04-2007 11:05 AM
Operational Question Wyn Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-03-2003 09:39 PM
Operational questions.... SimonCPW Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-26-2000 07:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com