Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-23-2013, 10:38 PM
kaynowry kaynowry is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: So Cal
Posts: 9
Default No input or output detected HELP

Quick story behind this. I had everything working fine on my desktop but my headphones couldn't reach my drumset. What i did was send the protools template to my laptop and just have it right by my drum set.

Everything is connected. Running a saffire pro 40 thorugh a firewire to my laptop with 7 mics. However, I keep getting the message.... when trying to enable record.

"The track could not be record enabled because both an active input or output assigned"

I do know how to assign inputs and outputs in protools but for some reason im struggling with this. Example would be for my Kick track, (input 1) is grayed out. Same with lines 2-7. When i click it for a new input all it offers me is built in input and buses, yet my goal is trying to establish the input 1-7 again from the interface. Any ideas would be appreciated thanks!!!!!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBox Pro 3G-no output/input one day after 1.1.2 Seth Thomas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-31-2012 08:50 AM
Mojo SDI - Problem detected with video input signal bigloutech Post - Surround - Video 2 01-07-2008 02:07 PM
Can I use a PA output as an input for Mbox? dklcn 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-12-2005 03:19 PM
Can same computer be used for input and output ? pion 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-18-2005 06:18 AM
Please help, no output / input from 001 jdavis74 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-03-2003 08:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com