Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-19-2022, 07:27 AM
tsugi tsugi is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Lesmahagow
Posts: 93
Default Avid S3 LED out/gone/blank/dull

Hi,

I have the S3, latest combo update installed and firmware is up-to-date.

Displays on channels 10 and 16 are dull to the point of being more or less illegible.

Despite never having made any changes to displays, I've done the LED reset, but to no avail - they are basically blank (10 worse than 16, but it's getting there).

Any ideas if this is something fixable at my end?

Thank you for your help and sagacity.
__________________
Cheers,
tsugi
Reply With Quote
  #2  
Old 07-19-2022, 08:45 PM
LDS LDS is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,274
Default Re: Avid S3 LED out/gone/blank/dull

Does the same old trick work with the S3 that works with the D-Command and D-Control? Their displays are just socketed similar to ICs. Given them a firm press down often brings faded or 'dying' ones back to life.
__________________
littledevilstudios.com.au
Pro Tools Ultimate 2022.7. OSX 12.5.1 HDN. DAD DX-32R. DADman 5.3.4.2. Mac Pro iMac Pro. 10 Core 3.0gHz. 64Gb. BM Decklink. Sync HD. Dolby Mastering Suite 3.7.2.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Monitoring page blank in Avid Control with MTRX and MOM. uptheoctave Pro Tools | MTRX & MTRX Studio 9 01-23-2022 09:37 AM
Avid Control Monitor page blank with XMON cornboy7x Avid S1, S3, Dock and Control App 4 01-24-2021 02:42 AM
Point blank..... Will Avid be reconsidering the PT10HD software upgrade pricing propower Pro Tools 10 28 10-24-2011 10:46 PM
Dull Quality, why? shabbar3 Pro Tools 9 4 08-30-2011 10:12 PM
Channel names ex Avid are blank SBP Post - Surround - Video 15 03-21-2009 07:35 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com