Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-01-2009, 12:38 PM
jazzmandan jazzmandan is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicago Il, USA
Posts: 321
Default GR4 PT 8.0.1 Win7

Anyone have a functional working RTAS Gutar Rig 4 in PT 8.0.1 with Win 7 64 bit (or Vista 64 bit)?

I have tried for weeks with the GR4 demo which NI claims is fully functional (for 30 mins) and should work as an RTAS. Native Instruments Support group has no answers other then there must be some incompatibility.

Anyone?
__________________
~2004 - Dell 4600 P4 3.0GHz, 2.0 GB Ram, XP Home SP3, 80GB HD for System, 120GB HD for Audio BIAB 2009, Pro Tools 8.0, MBox
09/12/2009 - Dell XPS 435T/9000 i7, 6G Ram, Vista 64 Bit 750 G SATA for System, 1TB SATA for Audio, Protools 8.0.1, MBox
10/31/2009 - Win 7 64Bit
MBox /PT not supported under Win7 - I didn't leave PT, PT left me!
11/30/2009 - MBox, REAPER



http://www.jazzmandan.com
Reply With Quote
  #2  
Old 11-01-2009, 07:04 PM
jazzmandan jazzmandan is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicago Il, USA
Posts: 321
Default Re: GR4 PT 8.0.1 Win7

very interesting. this makes me think that perhaps I should try to install on older GR3 which is 32bit and see if that works. This would avoid the whole 64 bit thing. Thanks for the suggestion. I will start experimenting and let you know.
__________________
~2004 - Dell 4600 P4 3.0GHz, 2.0 GB Ram, XP Home SP3, 80GB HD for System, 120GB HD for Audio BIAB 2009, Pro Tools 8.0, MBox
09/12/2009 - Dell XPS 435T/9000 i7, 6G Ram, Vista 64 Bit 750 G SATA for System, 1TB SATA for Audio, Protools 8.0.1, MBox
10/31/2009 - Win 7 64Bit
MBox /PT not supported under Win7 - I didn't leave PT, PT left me!
11/30/2009 - MBox, REAPER



http://www.jazzmandan.com
Reply With Quote
  #3  
Old 11-01-2009, 07:19 PM
jazzmandan jazzmandan is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Chicago Il, USA
Posts: 321
Talking Re: GR4 PT 8.0.1 Win7

BENONI, DUDE YOU ARE A GENIUS!!

Sure enough, while I didn't put the GR4 (64 bit) into the Program (x86) directory, I did install an older version GR3 (32Bit) which did go there and the results are simply ahwsome.

If you are ever in ChiTown you let me know, I own you a tall cold one.
__________________
~2004 - Dell 4600 P4 3.0GHz, 2.0 GB Ram, XP Home SP3, 80GB HD for System, 120GB HD for Audio BIAB 2009, Pro Tools 8.0, MBox
09/12/2009 - Dell XPS 435T/9000 i7, 6G Ram, Vista 64 Bit 750 G SATA for System, 1TB SATA for Audio, Protools 8.0.1, MBox
10/31/2009 - Win 7 64Bit
MBox /PT not supported under Win7 - I didn't leave PT, PT left me!
11/30/2009 - MBox, REAPER



http://www.jazzmandan.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mac pro 1.1 for 64 bit win7/hdx klaukholm Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win) 6 12-11-2013 01:41 PM
OK, Win7 x32 or Win7 x64? Smurf43 Pro Tools M-Powered (Win) 4 07-23-2012 09:57 AM
Here goes nothing - Bye Bye XP, hello Win7 markus44uk Windows 17 10-02-2011 08:51 AM
big BUG in PT8.03 under win7 X64 32768 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-05-2010 04:47 PM
Win7? Fullsound Recording Pro Tools TDM Systems (Win) 10 04-30-2010 10:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com