Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-18-2022, 12:13 PM
mclulow@sympatico.ca mclulow@sympatico.ca is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: Newmarket
Posts: 9
Default Could not complete your request because Assertion in "d:

Could not complete your request because Assertion in "d:\ ws\ pt\ release\ 2022\ r2\ protools\ newfilelibs\ time\ time_typedbase.h", line 142.


I got this error message after copying and analogue audio clip to midi, and pasting the result to an instrument track. While I can move the resulting mdi note, this message pops up when I try to change the length of the midi note.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-23-2022, 03:07 PM
mclulow@sympatico.ca mclulow@sympatico.ca is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: Newmarket
Posts: 9
Default Re: Could not complete your request because Assertion in "d:

Now getting this error message


Could not complete your request because Assertion in "d:\ ws\ pt\ release\ 2022\ r2\ protools\ newfilelibs\ time\ time_typedbase.h", line 112.

(Use the Copy button to copy this message to the clipboard.) while translating Tracks.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-23-2022, 03:24 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 16,947
Default Re: Could not complete your request because Assertion in "d:

Any time you get an assert message... search for it.

https://www.google.com/search?q="time_typedbase.h"+ASSERT+site%3Aavid.com

The exact line number likely does not mean much, and don't include that in what you search. I've explained what ASSERTS are and more about them on DUC many times.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-23-2022, 03:31 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 16,947
Default Re: Could not complete your request because Assertion in "d:

And to maybe to save you some looking, get you focused on possibly corrupt sessions I'll link to my previous comments about these asserts.

http://duc.avid.com/showpost.php?p=2571426&postcount=4
Reply With Quote
  #5  
Old 09-23-2022, 06:04 PM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,931
Default Re: Could not complete your request because Assertion in "d:

Also, and off topic, but not really a good idea to put your email address so prominently on the interwebs.
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
SonoBus
Source-Connect: brucehayward
Options for Remote Direction
Reply With Quote
  #6  
Old 09-24-2022, 09:29 AM
mclulow@sympatico.ca mclulow@sympatico.ca is offline
Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: Newmarket
Posts: 9
Default Re: Could not complete your request because Assertion in "d:

Darryl Ramm


Thanks for the heads-up...how do I change or delete a user account name --looked hi and low
Reply With Quote
  #7  
Old 09-24-2022, 11:44 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,931
Default Re: Could not complete your request because Assertion in "d:

Quote:
Originally Posted by mclulow@sympatico.ca View Post
how do I change or delete a user account name --looked hi and low
https://duc.avid.com/showthread.php?p=2511692
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
SonoBus
Source-Connect: brucehayward
Options for Remote Direction
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Could not complete your request because Assertion in... MetalGarret Pro Tools 2018 8 01-15-2019 08:46 AM
"Could not complete your request because Assertion... line 822 audioninjachick Windows 3 03-05-2018 03:12 PM
"could not complete your request because Assertion in '..\..\Sys\Win32\Sys FileLocWin Robert Roach Pro Tools 10 6 12-23-2015 01:56 PM
FIXED: Startup issue: "Could not complete request because Assertion line 1424" wheret Windows 2 07-11-2012 06:43 PM
Could not complete request Assertion in "/Volumes/Development/vb_devbranch.. hawnmix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-30-2010 01:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com