Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2002, 03:29 AM
jb hoste jb hoste is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: france
Posts: 13
Default b4 with 48 kh session

new digi 001 user... I recorded songs in a studio with ADAT ( 8 traks only) locked in 48. I transfered into PT with optical... All rigth ! But when i open the NI b4, it's not in tune ! I suppose it runs only in 44.1 ? Is anyone has a solution?

jb
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 9 crashes every time I open a new session or import session data Ryan Butler macOS 14 03-23-2014 07:53 AM
Audio Files Moved or Removed from Session after Saving Session Copy for Protools 9 doubtful guest Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-06-2013 03:42 AM
Vacuum patch gets shorter decay time at 96kHz session than 192kHz session chrisdee Virtual Instruments 21 10-07-2011 10:02 AM
Protools M-Powered quits session when trying to create a new session on my MacBookPro Edavis229 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 04-05-2011 02:33 PM
End of Stream Reached - session broken - import session data does not work... Sean Russell Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-15-2010 04:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com