Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2004, 05:43 AM
bigbubbaj bigbubbaj is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Colorado, USA
Posts: 1,457
Default Selections from many to one tracks

Scenario: I have made a selection in the timeline or over multiple tracks, which highlights all tracks. I now only want one track selected, without re selection is there a way to deselect tracks?

I ran into this making a vocal comp the other night and couldn't find a way.

Anyone?

Thanks

Bigbubbaj
__________________
5198 Studios
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2004, 09:29 PM
sinnic sinnic is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Vancouver, BC
Posts: 51
Default Re: Selections from many to one tracks

If you hide the tracks in the Show/Hide list, then make them reappear, they'll come back minus the selection. You might be able to make a Marker that does this for you, but I'm not to sure since I'm not in front of Pro Tools.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-03-2004, 07:04 AM
west audio west audio is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 20
Default Re: Selections from many to one tracks

Scroll up or down through your tracks using "p" and ";"(semicolon). The range holds from track to track.
__________________
Glen West
Reply With Quote
  #4  
Old 09-03-2004, 12:37 PM
bigbubbaj bigbubbaj is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Colorado, USA
Posts: 1,457
Default Re: Selections from many to one tracks

Thanks, I will give these tips a try!

__________________
5198 Studios
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Effects Only On Certain Selections? MetalDrummer13 General Discussion 8 03-23-2011 07:29 PM
Moving selections to other tracks? IO Composer Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 12-10-2008 09:46 AM
maintaining selections skylab001 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-27-2007 10:38 PM
Bouncing selections in 7.3 cKaz Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-02-2007 08:37 AM
Changing Selections to different tracks. How to? R1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-10-2004 11:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com