Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-04-2012, 08:43 AM
Terran2012 Terran2012 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: 2541 Folsom st
Posts: 1
Question Is the fast track c400 asio driver compatible with pro tools 10?

Does anyone know if the fast track c400 asio driver is compatible with pro tools 10. I bought Pro tools MP+Fast Track C400 and it worked great only thing is I couldn't rewire to My Reason 6. My audio pro teacher said it was because The MP version is not the full software so I went and got Pro tools 10 the student full version and when I try and open pro tools I'm Getting a message saying My asio driver could not be Initilized. Could any one help my rewire doesn't want to work and my c400 interface wont initialize when i try and load up pro tools ten.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-2012, 07:37 PM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 39,420
Default Re: Is the fast track c400 asio driver compatible with pro tools 10?

I would try reinstalling the M-Audio ASIO driver(now that you have PT10 installed). If that fails, next I would try ASIO4ALL.
__________________
HP Z4 workstation, Mbox Studio
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-2012, 08:35 AM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 2,118
Default Re: Is the fast track c400 asio driver compatible with pro tools 10?

Yes, the C400 should work properly with PT10. Have you set it up in the I/O settings of PT and in Setup/Hardware?

Joel
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fast Track C400 - general problem with driver? Ibo81 FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 12 05-12-2016 03:17 PM
Pro Tools SE and Fast Track C400 - No Playback Sound agut Pro Tools SE and Essential (Win) 0 02-24-2013 09:45 AM
my Fast Track C400 can not connect to Pro Tools 10 rupestress Windows 0 10-30-2012 04:52 PM
Is the Pro Tools MP + Fast Track C400 bundle compatible with Avid Artist Control? Focuret Pro Tools M-Powered (Mac) 1 03-04-2012 01:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com