Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2010, 09:03 AM
dcdave dcdave is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Washington, DC
Posts: 4
Default Problems with SRC 1 (3-4) meter

After installing the Pro Tools HD 8.1 update on two independent systems I noticed that the 3-4 meters no longer bounce on the Pro Control meter bridge. The actual outputs seem to be working as I can hear them and bounce them to disk. It's just the meter.

Any ideas?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inserts affecting send meter but not channel meter? Kbrinson85 Windows 1 05-01-2012 07:00 AM
Problems with playback - nothing showing on peak meter BWEL 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-10-2008 07:02 AM
Problems: Latest Tiger Update, Crazy CPU/RTAS meter. Kevin_Cheung 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-06-2008 12:18 PM
Meter Problems in PT 7 ouijibill 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-15-2005 05:58 PM
Meter problems oneblood 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-26-2004 07:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com