Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-06-2008, 08:43 PM
Kmajorkminor Kmajorkminor is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: St. Louis, Mo.,USA
Posts: 24
Default Upgrade Question

Someone has given a DIGI002 Rack, with out the software, to a friend of mine. Because he doesn't have the software, of course he doesn't have the authorization codes.
The question is, if he goes on the Digistore and buys a "Full Install" of 7.4 ($75.00) will he get the authorization codes he needs to install Pro Tools?

(Just for info sake. He has a Mac Pro and will be upgrading to 7.4.2 if he gets the appropriate codes for the 7.4 version of Pro Tools.)
Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2008, 10:51 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Upgrade Question

Quote:
Originally Posted by Kmajorkminor View Post
Someone has given a DIGI002 Rack, with out the software, to a friend of mine. Because he doesn't have the software, of course he doesn't have the authorization codes.
The question is, if he goes on the Digistore and buys a "Full Install" of 7.4 ($75.00) will he get the authorization codes he needs to install Pro Tools?

(Just for info sake. He has a Mac Pro and will be upgrading to 7.4.2 if he gets the appropriate codes for the 7.4 version of Pro Tools.)
The full installer should come with your new authorization codes.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2008, 08:09 PM
Kmajorkminor Kmajorkminor is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: St. Louis, Mo.,USA
Posts: 24
Default Re: Upgrade Question

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac Upgrade Question Rayvenx2208 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 09-24-2010 08:53 AM
Upgrade question - can I use mbox2 micro upgrade on 002 system? spreston 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-22-2009 11:22 AM
Upgrade to 003 question Jamtime 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 08-29-2007 02:42 PM
To upgrade, or not to upgrade? 'Tis the question.. knewbee Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 03-07-2005 09:09 PM
to upgrade or not to upgrade, that is the question paul m 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-06-2004 12:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com