Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-23-2007, 09:15 PM
kikitam00 kikitam00 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 18
Default Problem with hardware and pro tools academic version

Hi, I just got the pro tools academic version installed on my windows xp. I bought M-audio fast track. They came together actually and I knew the two to be compatible. However, when I fired up Pro tools for the first time it keeps saying that it can't locate digidesign hardware even though my fast track is connected and working fine. Does anyone know what the problem could be? Is there some other hardware that I"m missing in this chain?'Are they not compatible? Thanks!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Academic Version Zackeo macOS 4 08-27-2013 12:57 AM
Can you resell an academic version of pro tools 10 wheret General Discussion 1 05-11-2013 10:20 AM
Question about selling Pro Tools Academic version nexis Pro Tools 9 9 10-20-2011 09:57 AM
Pro Tools 7.3.1 Academic Version on a MacBook Pro??? UnderRated Pro Tools M-Powered (Mac) 0 03-11-2007 09:46 PM
Pro Tools 7.3.` Academic Version won't play/record UnderRated Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-05-2007 01:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com