Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2017, 07:58 AM
Artfuldodger Artfuldodger is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Woodlands, Texas
Posts: 75
Default Loopmasters Sample Pack 1.0

Does anyone know where the download link to the Loopmasters Sample Pack 1.0 is located?

I click on the link from the application manager and it takes me to Avid sites which displays a million things but not loop master.

I used the search function and it is not found.
Huge waste of time.
Googled it, but no links for an Avid download.
__________________
i-mac / 10.12.3 Sierra / 8 Gig ram/ Pro Tools 12.7.0/ Eleven Rack
Reply With Quote
  #2  
Old 02-18-2017, 08:16 AM
ChuckS ChuckS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,301
Default Re: Loopmasters Sample Pack 1.0

Check in your Avid account download links.
__________________
PT 2024.3 DP 11.32 VEP 7.x with various VIs
NI Komplete Audio 6 on HP Envy 8G i7 Quad Laptop Win11
MOTU 828es ADA8200 MTP-AV on HP Z2 G4 Xeon Workstation Win11
MOTU M4 on MacBook Air M2 2023 Sonoma.5
Reply With Quote
  #3  
Old 02-18-2017, 04:47 PM
Artfuldodger Artfuldodger is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Woodlands, Texas
Posts: 75
Default Re: Loopmasters Sample Pack 1.0

Found the download. Now I need to find where the loops have been installed.
__________________
i-mac / 10.12.3 Sierra / 8 Gig ram/ Pro Tools 12.7.0/ Eleven Rack
Reply With Quote
  #4  
Old 02-18-2017, 06:26 PM
KV626's Avatar
KV626 KV626 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Paris/Montreal
Posts: 450
Default Re: Loopmasters Sample Pack 1.0

Quote:
Originally Posted by Artfuldodger View Post
Found the download. Now I need to find where the loops have been installed.
~/Documents/Pro Tools/Sound Libraries/
__________________
Mac Pro 5,1 (Mid-2012) 12-core 2 x 3.3 GHz / MSI RX 560 / 40GB ram / macOS 10.14.5 / Pro Tools 2019.5 / Logic Pro X 10.4.4
Arturia Keylab 88 Presonus Faderport 8 MOTU 896 iPad Air 2 w/ PT Control
NI Komplete Ultimate 11 • Albion One • Soundiron Choirs • Pianoteq • Analog Lab • VSL SE/Chamber Strings • etc
Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-2017, 05:58 PM
64GTOBOY's Avatar
64GTOBOY 64GTOBOY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Cypress Texas
Posts: 798
Default Re: Loopmasters Sample Pack 1.0

for some reason I cant get sample pack to work in sound library. I have pt 12.7 on 3 different win 7 machines but when I try to unzip and put in users pro tools sound library nothing shows up. I tried winzip, WinRAR and 7-zip. So obviously I not doing something right here, any ideas? I have no problems with getting all my other samples to show up.
Attached Images
File Type: jpg lp1.jpg (22.1 KB, 0 views)
__________________
Dell XPS 8900 i7-6700K CPU @ 4.00GHz 64 Gig Memory:Seagate 2x 2TB, 4TB,500gb EVO OS Windows 10 pro
PT 2023.3 Studio through an A&H Qu-32
Reply With Quote
  #6  
Old 04-09-2024, 10:59 PM
rcb2015 rcb2015 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2024
Location: Los Angeles
Posts: 4
Default Re: Loopmasters Sample Pack 1.0

I need a microscope to see this
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 12.7 Loopmasters Installer Location strangepumpkin Pro Tools 12 29 05-07-2017 10:38 PM
Loopmasters (No Folder and No Content in Sound Library) jamdoc7 Pro Tools 12 8 03-23-2017 12:33 PM
Loopmasters - How do I use it? chrismeraz Pro Tools 12 5 01-09-2017 03:19 AM
Loopmasters sample pack license question deanrichard Licensing & Accounts 1 12-22-2016 12:02 AM
Is Procontrol/edit pack/ fader pack still supported vudoo Pro Tools 9 8 11-06-2010 08:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com