Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2014, 04:44 PM
GTBannah GTBannah is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: GuyBarTola
Posts: 1,698
Default Not Importing Audio From Video

Helo!

I have a fifteen minute video that I assembled in FCP X. When I try to import it into PT XI for scoring, I see, "Processing 45156800, Converting *movie name*.mov to *movie name*.L.wav", and it just sits there.

When I try it in Logic, it just rolls in, in a matter of seconds.

Both the PT and Logic sessions are set to 24/48.

In the mean time, when i import "unprocessed" video from the iPhone, with which the other video was shot, if just flows straight in.

Any ideas?

Thanx!
__________________
Derrkins
GuyBarTola
********************
PT 2018; Nuendo 8.?; Studio One 3; former Sonar and Sequoia user .... GENELEC 1031A, AVANTONE MIX CUBES (Active); Sibelius 7.0; Dorico; Mac Mini 2.6 GHz Core i7, OS X 10.12.2 Sierra; 16GB RAM; 480 GB System SSD; 1 TB 7200 rpm Audio; 3 TB samples; Roland A-800 Pro controller; GOOD BYE PEE SEA!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Importing audio from an MXF Video File Big World Pro Tools 11 2 08-13-2013 12:58 PM
No audio in PT9 session after importing video MikeSz Windows 0 03-27-2013 07:13 AM
Problems importing audio from video Jakob Clemen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-23-2008 12:14 PM
ProTools messing up audio when importing video MixerGuy Post - Surround - Video 4 09-20-2007 12:09 AM
Importing video into a PC: audio messed up j20056 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-24-2002 09:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com