Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2003, 05:23 PM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,833
Default Floating MIDI Quantize Window...From the Depths of Hell

Please get rid of this "improvement" or at LEAST allow it to be a preference....I hate this thing. It was so fast before to use key commands to bring up an event list, another key to bring up Quantize, then hit Command W twice to clear the screen. Now you can't. We do not need another window that won't go away. Please, make this a choice of the user. Hate this a lot.

Whew. Feeling better now.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2003, 11:46 PM
JGuth JGuth is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: NY, USA
Posts: 427
Default Re: Floating MIDI Quantize Window...From the Depths of Hell

I think the answer is to have a keystroke that will close these windows and audiosuite ones
etc. The esc key will close a floating window if it's on top but not otherwise...
ie a keystroke to close all those windows with the tiny "close square" in the upper left.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT Floating MIX Window Option... musiclee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-23-2011 09:12 AM
Midi Event Window will quantize but won't randomize richardp MIDI 2 02-21-2008 02:29 AM
Floating Plugins Window forjam Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-15-2007 04:55 PM
PT 7 midi quantize from edit window Riccardo Corbari Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-09-2005 08:18 AM
Make the MIDI Operations window 'floating' !! rme_uk Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 07-20-2001 11:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com