Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-24-2011, 07:18 AM
The Shamrock The Shamrock is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Leeds
Posts: 3
Default Help Please - M-Audio FastTrack/Pro-Tools M Powered

Hi all

I'm new to the forum and new to the game of M-Audio FastTrack/Pro Tools and so I hope someone can help and forgive my ignorance!

I recorded some songs from our practice session, hooking up the FastTrack through the PA and USB into my laptop. The recording worked fine, all on one track and playback was fine when listended back initially. After first song was recorded I saved the session and to save time I then just clicked 'undo' recording, recorded our next song and then saved that session but under another name and continued that way until all recorded.

All the sessions have been saved seperately but now when I re-open them in pro-tools - the track is missing and it says something along the lines of 'Relink audio' and can not seem to find the recorded track relevant to that session. The only one that plays back is the last song we recorded.

How can I retreive the tracks/songs? Any help is greatly appreciated.

Cheers

The Shamrock
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2011, 12:31 PM
Julia B Julia B is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 303
Default Re: Help Please - M-Audio FastTrack/Pro-Tools M Powered

You should probably go through the manual "close", then "new". Don't know what happened unless when you hit undo recording, it deleted the session files.

Check the audio folder within each of the session folders and see if you have any .wav files in them. Just reload them into PT. If they're not there, they got deleted with the "undo".
__________________
Model : Intel(R) Core(TM)2 Quad Q6600 2.40GHz
IDC : 4x 32kB, Synch, Write-Thru, 8-way, 64 byte
L2 : 2x 4MB, ECC, Synch, ATC, 16-way, 64 byte line sz, 2 thds sh

Mainboard: DFI Inc. INF P35-R
BIOS : Phx Tech, LTD 6.00 PG 03/11/2008
Bus(es) : ISA X-Bus PCI PCIe IMB USB i2c/SMBus
MP APIC : Y
Tot Mem : 3.25GB DIMM DDR2 (WinXP)

Chipset: Intel P35/G33/G31 Proc
Front Side Bus Spd : 4x 266MHz
Mem Bus Spd : 2x 399MHz

(C:) : (250GB, SATA, 8MB Cache)
(D:) : (250GB, SATA, 8MB Cache)
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2011, 04:35 AM
The Shamrock The Shamrock is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Leeds
Posts: 3
Default Re: Help Please - M-Audio FastTrack/Pro-Tools M Powered

Thanks Julia B.

I thought it might have worked like any other program, with saving under a different file name keeping the changes and the existing file seperate - whoops!

Thing is the data is there, it just won't load up. I keep getting an option to Manually find and relink all missing files, regenerate and relink missing files or regenerate missing render files?! I try and do all this, it finds the wav. but its like it us blank and it doesnt load in.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-25-2011, 04:01 PM
Julia B Julia B is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 303
Default Re: Help Please - M-Audio FastTrack/Pro-Tools M Powered

How large are the .wav files? Handle them as import audio.

I don't know if you can just drag and drop an audio file into PT like you can with some other DAWs. I haven't played much with PT lately. If not do the Import Audio and load the .wav file you made if it's still there.
__________________
Model : Intel(R) Core(TM)2 Quad Q6600 2.40GHz
IDC : 4x 32kB, Synch, Write-Thru, 8-way, 64 byte
L2 : 2x 4MB, ECC, Synch, ATC, 16-way, 64 byte line sz, 2 thds sh

Mainboard: DFI Inc. INF P35-R
BIOS : Phx Tech, LTD 6.00 PG 03/11/2008
Bus(es) : ISA X-Bus PCI PCIe IMB USB i2c/SMBus
MP APIC : Y
Tot Mem : 3.25GB DIMM DDR2 (WinXP)

Chipset: Intel P35/G33/G31 Proc
Front Side Bus Spd : 4x 266MHz
Mem Bus Spd : 2x 399MHz

(C:) : (250GB, SATA, 8MB Cache)
(D:) : (250GB, SATA, 8MB Cache)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools SE + M-Audio FastTrack (Low Instrument Gain) wcsd106 Pro Tools SE and Essential (Win) 4 02-17-2013 04:02 PM
Pro Tools M-Audio 9 and Fasttrack Interface Not Working for Asus G73JW laptop EndlessRender Pro Tools M-Powered (Win) 0 04-02-2012 06:20 PM
Help Please - M-Audio FastTrack/Pro-Tools M Powered The Shamrock General Discussion 0 03-24-2011 07:19 AM
Pro Tools M-Powered Essential and Fasttrack 8r gcdodson Pro Tools SE and Essential (Mac) 2 02-08-2010 03:35 PM
FastTrack Pro, No sound in/out, M-Powered 7 shawnamarie2008 Pro Tools M-Powered (Win) 2 11-01-2008 09:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com