Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2009, 08:44 PM
Che_Guitarra Che_Guitarra is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Brisbane, Australia
Posts: 325
Default Green MIDI in edit window?

I'm noticing if I disable Strike and try to reactivate it again, the MIDI mapping turns from the familiar blue - to green.


This color change obviously means something, as nothing is latching on the VI track anymore. But stand-alone Strike is working fine.


What's going on here?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-20-2009, 04:36 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Green MIDI in edit window?

Check the Plug-In Automation enable in the Preferences.





filosofem
Reply With Quote
  #3  
Old 07-24-2009, 06:31 PM
Che_Guitarra Che_Guitarra is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Brisbane, Australia
Posts: 325
Default Re: Green MIDI in edit window?

YES!!! Thanks Filosofem - you've successfully eliminated all my VI/MIDI woes in one fell swoop.

Much appreciated
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to get rid of the split edit window with midi? Sherbert99 Pro Tools M-Powered (Win) 10 08-16-2022 01:45 PM
Sync Midi Window and Edit Window teafan Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-28-2011 03:36 PM
Midi: What is this in my edit window?? jpoprock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-28-2006 08:50 PM
PT 7 midi quantize from edit window Riccardo Corbari Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-09-2005 08:18 AM
Midi edit window display ? Eddie K. wannabe MIDI 0 05-03-2003 07:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com