Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire & USB Audio Interfaces (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-31-2013, 12:08 AM
liferhythm9 liferhythm9 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: India
Posts: 6
Default Fast track c400 drawing too much power

Hello All,

My Fast track c400 was disabled saying that it was drawing too much power from my macbook pro 13".

It is now with Avid service center.

My question is when it is back (repaired or replaced) do you guys suggest me to use a powered usb hub to use the c400. I just dont want the same problem to occur again.

Thanks again.

Nupus
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fast Track c400 issues (help) stereopole FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 8 01-11-2016 05:53 AM
Fast Track C400 w/ PT11 ?? sandersonc84 Pro Tools 11 1 07-05-2013 03:44 PM
PT10.3 and Fast Track C400 frcjt macOS 2 09-16-2012 10:07 AM
Problems with New Fast Track C400 maestrochase Pro Tools M-Powered (Mac) 2 01-17-2012 03:49 PM
Fast Track c400 Suddenly Clear Pro Tools M-Powered (Win) 3 10-29-2011 02:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com