Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-26-2011, 11:15 AM
Suddenly Clear Suddenly Clear is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: UK
Posts: 76
Default Fast Track c400

I've just ordered a Fast Track c400 (partly hoping it will mend my midi woes outlined in my other recent post). I'm running Pro Tools MP 8.05 and read the c400 works with MP, but I've since thought theres's a chance it won't with 8.05. Any idea?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fast Track c400 issues (help) stereopole FireWire & USB Audio Interfaces (Win) 8 01-11-2016 05:53 AM
Fast track c400 drawing too much power liferhythm9 FireWire & USB Audio Interfaces (Mac) 4 01-03-2014 12:46 AM
Fast Track C400 w/ PT11 ?? sandersonc84 Pro Tools 11 1 07-05-2013 03:44 PM
PT10.3 and Fast Track C400 frcjt macOS 2 09-16-2012 10:07 AM
Problems with New Fast Track C400 maestrochase Pro Tools M-Powered (Mac) 2 01-17-2012 03:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com