Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2001, 07:08 AM
tklaavo tklaavo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Finland
Posts: 44
Default VIA KT133A compatible?

Hello

The compatibility document on this site warns about possible incompatibility with PT FREE and VIA-chipsets. I'm about to purchase a PC with the Abit KT7A-100 Raid -motherboard (it has a VIA KT133A -chipset). CPU will be a 1000MHz Thunderbird, newer fast FSB model. Has anyone tried PT FREE with this motherboard/processor -combination? Any luck?

Thanks
TK

__________________
Tuomas Klaavo
Helsingin Elokuvaäänitys Oy
Helsinki Film Sound Ltd.
http://www.helsinkifilmsound.com
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2001, 01:27 PM
pimpalicous pimpalicous is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Indianapolis, IN 46214
Posts: 4
Default Re: VIA KT133A compatible?

don't do it..... i just built a new system that has an intel chipset and a pentium 3 and pt free runs way smoother on that than it ever did on my via/amd. my advice, stay away from via/amd. believe me i have seen the light...
Reply With Quote
  #3  
Old 03-15-2001, 08:23 AM
crimedog crimedog is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Atlanta, GA
Posts: 35
Default Re: VIA KT133A compatible?

i have the exact mobo/proc you are talking about, with 2 IBM 30 GB drives in RAID and all works fine with PTF. not sure what the big problem is, but its all good so far.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KT133A chipset performance loss w/ AthlonXP 2400+ SixChurchStreet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-23-2003 10:20 AM
Is chipset Kt133A the only one that works with digi 001? LuísBrazil 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-03-2002 02:04 PM
DIGI-001 only works with VIA KT133A chipset + Athlon Thunderbird processor? sower 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-09-2002 01:15 PM
AMD TBird 1.4GHz, VIA KT133A Shutdown sscannon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 10-19-2001 05:21 PM
VIA KT133A- Yes!/ and DDR- NO! da BaSsTaRd! 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 07-21-2001 11:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com