Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-26-2006, 11:02 PM
dwayne00 dwayne00 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 95
Default having disk allocation problems

i keep getting the error disk allocation and how do i fix that when i try to get the volumes for each i get another error how can i fix the disk allocation error.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
disk allocation problems alnoose Post - Surround - Video 4 10-01-2005 11:16 PM
Disk Allocation problems when using template mrufino1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-13-2005 12:10 AM
Disk Allocation Problems Help! Infynity 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-27-2004 12:48 PM
disk allocation problems troswalt 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-05-2003 08:55 AM
6.1, MIDI problems and disk allocation N.E.R.D 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-01-2003 05:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com