Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S4/S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2024, 05:51 PM
[email protected] markjh10@icloud.com is offline
Member
 
Join Date: Sep 2023
Location: Sarasota, FL, USA
Posts: 13
Default S4 AC power cord placement and length

Hello,


I've ordered the Avid S4—24-fader, 5-foot base system and planning my cable management in advance.


For those out there with a 5-foot base system, two basic questions:


1) Where exactly is the the power cord located in the rear of the unit? Is it in the rear left corner of the power supply unit (PSU)?


2) How long is the included power cord?


This will help me plan my layout for my IsoBox PRO 18 rack (for enclosing power conditioner, UPS, PDU, noisy back-up drives) where all power connections will terminate to.


Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2024, 08:16 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is online now
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 2,239
Default Re: S4 AC power cord placement and length

Here's an image showing the back with the PSU. It should be a standard 6' IEC Power Cable.

https://www.dropbox.com/scl/fi/xbo8q...g9u8h3tlk&dl=0



best,


Jeff
__________________
Jeff Komar
Solutions
S6 FAQ
MTRX FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi 002 Rack Power Cord name? kingxrich23 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-03-2007 12:23 PM
002r power cord? scottedog 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 09-21-2004 09:34 PM
Digi 002 Power Cord MHProductions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-18-2003 11:46 AM
Will a Higher Quality Power Cord improve the Sound? leon777 Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 10-01-2002 09:29 AM
Whats the longest Digi 001Interface cord length? GRH 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 21 03-06-2002 08:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com