Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2010, 09:34 AM
dirrgoldenschlaggwer dirrgoldenschlaggwer is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Lake Oswego, Oregon
Posts: 2
Default Missing audio in mac/preference/sound folder!

The factory 2 are there. The digi audio is missing. I use HD core to apogee xhd rosetta 800's. Where/how do I go to replace this driver in the sound folder? I thought it would automatically see it. It was there before a reloading of all the software some weeks ago.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10-Missing Audio Files Folder! (Solved!) subwoof Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-17-2011 10:56 AM
So where is this iTunes library folder preference? EricWillhelm macOS 0 10-21-2011 08:10 PM
Missing Preference in PT 8 janmuths 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-19-2009 04:51 AM
Where's the Preference Folder? teacherman Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-14-2007 11:45 AM
core audio setup OR apple sound preference? Saar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-16-2004 02:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com