Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-26-2001, 03:17 PM
Julien J. Noel Julien J. Noel is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 50
Default freeze and crash

Freeze and Crash thats all my computer does while running PT. It will work for about 5 min. then freeze and crash somebody tell me what the F--Ks going on.By the way it aint my configuration <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:<HR> <HR></BLOCKQUOTE>
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freeze and crash every 5-10 minutes SBMusicAndPost 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 07-29-2010 06:35 PM
plug-in freeze, crash... HELP jasonforman Pro Tools M-Powered (Mac) 3 12-11-2009 05:36 PM
Crash then Freeze Siegfried Meier Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-10-2007 02:58 AM
Crash/freeze qwerty007 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-07-2007 02:06 PM
Please help! Odd freeze/crash sHERB Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-05-2007 02:04 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com